Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός...

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στα Πηγάδια ο ΟλυμπιακόςΜετά από δύο σερί νίκες, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια και γνώρισε την πρώτη του φετινή βαθμολογική απώλεια. Ντεμπούτο με γκολ ο Ένχελς (12’), ισοφάρισε ο Λισγάρας (43’) που γλίτωσε την αποβολή στο 10'. Λίγες ημέρες πριν το ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Φάληρο για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια και δεν κατάφερε να κάνει το 3x3 στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς με τον Ένχελς (12’) είχαν ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η Ξάνθη ισοφάρισε σε 1-1 με τον Λισγάρα (43’) και μάλιστα είχε ευκαιρίες για την ολική ανατροπή.
Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά στο δεύτερο μέρος και άφησαν δύο βαθμούς στα Πηγάδια. O Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ για να μπει από νωρίς σε θέση οδηγού. Μόλις στο 10’ ο Φορτούνης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Η μπάλα είχε πορεία για τα δίχτυα και βρήκε στο απλωμένο χέρι του Λισγάρα, όμως ο Καλογερόπουλος δεν υπέδειξε πέναλτι αλλά ούτε απέβαλε τον παίκτη των γηπεδούχων. Οι Πειραιώτες ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από κόρνερ του Σεμπά, ο Ένχελς σκόραρε με κεφαλιά και άνοιξε λογαριασμό στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε για ένα δεύτερο γκολ. Στο 16’ ο Τζούρτζεβιτς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ζίβκοβιτς, ενώ στο 23’ ο Σέρβος φορ έχασε την ισορροπία του μετά από κάθετη πάσα του Φορτούνη και σπατάλησε νέα ευκαιρία για γκολ. Στο 39’ ο Τζούρτζεβιτς γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Σεμπά, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε πάνω από την εστία.
 Η Ξάνθη γλίτωσε το 2-0 και στο 42’ απείλησε για πρώτη φορά με μακρινό σουτ του Ντε Λούκας, το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Καπίνο. Η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 43’ ο Μπρίτο έκανε τη σέντρα και ο Λισγάρας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Καπίνο και ισοφάρισε σε 1-1, τιμωρώντας την αμυντική ολιγωρία των φιλοξενούμενων. Να σημειωθεί πως η φάση ξεκίνησε από επιπόλαιη μεταβίβαση του Κούτρη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τις δύο ομάδες να είχαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 52’ ο Ρομαό έβαλε σωτήρια την κόντρα στο σουτ του Λουσέρο, στο 53’ ο Καπίνο έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λισγάρα και στο 55’ ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το γυριστό του Σεμπά από το ύψος του πέναλτι.
Στο 62' ο Γέντρισεκ αστόχησε με κεφαλιά από θέση βολής και στο 64' ο Σεμπά έδωσε πάρε-βάλε στον Ζιλέ, που ανενόχλητος απέτυχε να κοντρολάρει. Στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο, ωστόσο η Ξάνθη έκλεισε σωστά όλους τους χώρους και κράτησε το 1-1 ως το φινάλε. Μοναδική φάση των Πειραιωτών ένα σουτ του Σεμπά στο 90+3’ το οποίο έβγαλε ο Ζίβκοβιτς
. Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας (72' Μεχία), Καμαρά, Λουσέρο, Κίκε (59' Ρότσε), Μπρίτο, Γέντρισεκ (81' Τριάδης).
 Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένχελς, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Φορτούνης (76' Ανδρούτσος), Σεμπά, Μάριν (65' Καρσελά), Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε).

1 σχόλιο:

  1. The Ultimate Guide to Baccarat - Worry Me If You Don't Know
    In the early days of playing Baccarat, a few of worrione the games were quite 1xbet basic. In the 제왕 카지노 1950s, the term casino gambling was gaining popularity

    ΑπάντησηΔιαγραφή