Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. Βανδη & Ντεμης......

Αν και ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη πάντα έμπαινε στο στόχαστρο των… καλοθελητών, οι οποίοι υποστηρίζουν κατά καιρούς πως οι δυο τους είναι στα χωρίσματα, πλέον το ποτήρι ξεχείλισε. “Χωρίζουν;”, “Δεν είναι καλά με τον Ντέμη;” είναι οι ψίθυροι που τον τελευταίο καιρό -εξαιτίας των περιορισμένων δημόσιων εμφανίσεων του ζευγαριού -, φτάνουν όλο και πιο συχνά στα αυτιά της Δέσποινας.
Αν και μέχρι πρότινος δεν έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα, βλέποντας τις φήμες αυτές να να “απειλούν” την ευτυχία των ανήλικων παιδιών της, είναι αποφασισμένη να αλλάξει – και γρήγορα- τακτική. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι τα παιδιά της είναι σε μια ηλικία τέτοια που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και έτσι πολύ εύκολα μπορούν να ενημερωθούν για όλα αυτά τα αναληθή, όπως παραδέχεται η Δέσποινα, δημοσιεύματα που αφορούν την οικογένειά τους. “Με χωρίζουν με τον Ντέμη από τον πρώτο μήνα που ήμασταν μαζί. Εμένα δε με νοιάζει, αλλά το μόνο που με απασχολεί είναι αν λέγονται πράγματα που μπορεί να τα διαβάσουν τα παιδιά μου και να τα επηρεάσουν. Εκεί θα θυμώσω, γιατί θα πρέπει να τους εξηγήσω και να διαχειριστώ την ψυχολογία τους”, εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της.
“Έχω πει τα πάντα στα παιδιά” Στη σκέψη και μόνο πως τα όσα ακούγονται για το γάμο της μπορεί να πέσουν στην αντίληψη των παιδιών της τρέμει. Ακόμη άλλωστε δεν μπορεί να ξεχάσει το σοκ της όταν είδε τον γιο της Γιώργο να γυρνά από το σχολείο κλαίγοντας επειδή είχε διαβάσει ένα ανυπόστατο δημοσίευμα. “Το έζησα με το γιο μου μια μέρα που γύρισε στεναχωρημένος. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Βλέποντας τις “κακές γλώσσες” να επιμένουν παρότι τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον, πλέον σκοπεύει να μην επιτρέπει σε κανέναν να απειλεί την οικογένειά της. Όπως μάλιστα παραδέχεται, φροντίζει να ξακαθαρίζει στα παιδιά πως τα όσα ακούγονται για την οικογένειά τους είναι ψέματα και από τη στιγμή που βλέπουν τη μαμά και τον μπαμπά μαζί και αγαπημένους δεν έχουν λόγο να πιστεύουν αυτά που ακούνε. “Τους έχω ξεκαθαρίσει πως γράφονται ανακρίβειες και ότι αυτό είναι ένα αρνητικό της δημοσιότητας. Ισχύουν μόνο όσα τους λέμε εμείς”, τονίζει.
 Η Δέσποινα πάντως, σύμφωνα με φιλικό της πρόσωπο, είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί όλη αυτή η “επίθεση” που δέχεται να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά της. Ο μεγάλος περιορισμός στην κόρη της Γνωρίζοντας πως εκεί έξω καραδοκούν αρρωστημένα μυαλά, τόσο η Δέσποινα, όσο και ο Ντέμης φροντίζουν να παίρνουν τα μέτρα τους έτσι ώστε να προστατεύουν τα παιδιά τους. Η Δέσποινα μάλιστα τώρα που η Μελίνα μπαίνει στην εφηβεία, είναι συνέχεια από πάνω της και δεν την αφήνει να “σερφάρει” ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο. “Η Μελίνα έχει ένα κλειδωμένο προφίλ στο Instagram, μέχρι εκεί. Περνάω τηνδιαδικασία “μα έχουν όλοι οι άλλοι”. Βρίσκεται όμως σε μια ελεγχόμενη κατάσταση, γιατί δεν θέλω γενικότερα όλα να τα κατακτήσει μεμιάς”, παραδέχτηκε πρόσφατα.
 “Ο Ντέμης μου έσωσε τη ζωή” Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” χρωστάει η Δέσποινα στον σύζυγό της, αφού όπως παραδέχεται αν δεν ήταν εκείνος δεν ξέρει πως θα ήταν η ζωή της σήμερα. Η ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπιζε ο Ντέμης όποιο θέμα και αν προέκυπτε στη κοινή τους διαδρομή, κράτησε τη Δέσποινα προσγειωμένη χωρίς να πέσει σε σφάλματα, τα οποία ενδεχομένως να ήταν καταστροφικά. “ Ο Ντέμης ήταν ένα φρένο στη ματαιοδοξία μου. Αν δεν ήμουν μαζί του, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι τώρα. Είχε την τάση να μικραίνει τα πράγματα και δεν προλάβαιναν να πάρουν τα μυαλά μου αέρα”, ξεκαθαρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου