Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ. Ενας ιδεολογος με παθος γεννημενου Ολυμπιακου....

Ο Τακης Τσουκαλας ενας Πειραιωτης με καταγωγη απο την Χιο, ενας Ολυμπιακος περισσοτερο απο καθε Ολυμπιακο ενας ιδεολογος περισσοτερο απο τον καθ'ενα μας.
 Εχει τυχει να τον γνωριζω προσωπικα οταν ερχοταν στο πρακτορειο μου κι αγοραζε ομαδικα συστηματα αγωνων.Εχουμε μιλησει παρα πολλες φορες και ομολογω οτι δεν εχει να κανει σχεση με τον Τακη που βλεπουμε απο την ΤV σε ωρα εκπομπης.
 Ειναι πολυ θετικο ατομο με αστειρευτο χιουμορ και εντονη προσωπικοτητα. Ειναι σταθερα ενα "καλο παιδι" αναμφισβητητα και μοναδικα. Η μεγαλη του αγαπη για τον Θρυλο εχει να κανει με το μεγεθος της αξιας των πραγματων γιατι ο Ολυμπιακος ειναι μοναδικος και πρωτοπορος, πραγμα που υποστηριζει με μεγαλη εμφαση και δεν εχει αδικο.
Ο Τακης Τσουκαλας εχει βαλει τα δικα του σημαδια στον Ολυμπιακο που ειναι ηθικα και λαμπερα. Εχει αφιερωσει το μυαλο του και τις ιδεες του στην αγαπημενη ομαδα της ζωης του που κατ' εξοχην δεν τον εχουν προδωσει και παραμενει εκει σε αυτες σταθερα και αμετακλητα! Του ευχομαστε ναναι παντα καλα γερος και δυνατος με τον Θρυλο του εκει που τον θελει. Παντα Πρωταθλητη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου