Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ....

Λέγε "καλημέρα" στον κόσμο. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ένα "καλημέρα" στους άλλους. Λέγε "παρακαλώ" και "ευχαριστώ" ακόμα κι όταν δεν είναι απαραίτητο. Το να ζεις μια ζωή με το αίσθημα του φόβου είναι δειλία.
 Μάθε να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου. Μη νιώθεις άσχημα αν στα 20 σου η στα 30 η στα 40 δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι ζητάς από τη ζωή σου και τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Μην ανησυχείς για το μέλλον.
 Δε μπορείς να μαντέψεις ή να αλλάξεις αυτό που έρχεται. Λέγε τη γνώμη σου ήρεμα και ξεκάθαρα, ακούγοντας και τη γνώμη των άλλων. Ακόμα και των χαζών και αυτών που οι υπόλοιποι τους αγνοούν. Ακόμα και αυτοί έχουν τη δική τους ιστορία να πουν.
 Απέφευγε τους επιθετικούς ανθρώπους. Απέφευγε ανθρώπους με αρνητική νοοτροπία και απόψεις. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους.

4 σχόλια:

  1. Πάντα να κοιτάς την φωτεινή πλευρά της ζωής, έχει καλύτερη θέα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα για λίγες μέρες υα κάνω απεργία γιατί το λαπτοπ χάλασε και το πάω στο γιατρό τα λέμε όταν γίνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα για λίγες μέρες υα κάνω απεργία γιατί το λαπτοπ χάλασε και το πάω στο γιατρό τα λέμε όταν γίνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα σας φιλοι μου & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζοντες ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ και ΝΙΚΟΛΕΤΤΕΣ παντα γαληνη στις θαλασσες ολου του κοσμου. Τα ψεμματα τελος μπηκαμε στην τελικη ευθεια που φευγει το 2012 που ειναι μια απ τις χειροτερες χρονιες που εχουμε ζησει, τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Δεν θελω να σκεφτομαι κατι χειροτερο γιατι θα ειναι μια πληρης εξαθλιωση οχι μονο για την χωρα μας αλλα και για ολοκληρο τον πλανητη. Καλο σας μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή