Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΦΘΙΩΤΙΔΑ Ενας νεκρός σε καταδίωξη ληστών

Ενας νεκρός και ένας τραυµατίας είναι ο απολογισµός της κινηµατογραφικής ένοπλης καταδίωξης πέντε ληστών χθες στη Φθιώτιδα. Σε κλοιό βρέθηκαν οι περιοχές του νοµού από τον Μώλο µέχρι το Ακραίφνιο και κοντά στη Μαλαισίνα στη διάρκεια της καταδίωξης µε ανταλλαγή πυροβολισµών. Η καταδίωξη άρχισε µετά τη διπλή ληστεία που πραγµατοποίησαν τα µέλη της πενταµελούς συµµορίας στα ΕΛΤΑ και στην αγροτική τράπεζα στον Μώλο.
Οπλισµένοι µε καλάσνικοφ και πιστόλι, τρία από τα µέλη της που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ και στο υποκατάστηµα. 
Στη συνέχεια διέφυγαν µε τους δύο συνεργούς τους µε κλεµµένο αυτοκίνητο. 
Οι ένοπλοι εντοπίσθηκαν στο Ακραίφνιο και ακολούθησε καταδίωξη. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνοµικών οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Η καταδίωξη συνεχίσθηκε µέχρι το ύψος της Μαλαισίνας, όπου ένας από τους δράστες πυροβόλησε µε Καλάσνικοφ εναντίον των αστυνοµικών. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισµών ο ένας από τους ληστές τραυµατίσθηκε θανάσιµα και εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκοµείο όπου µεταφέρθηκε. Ενας ακόµα τραυµατίσθηκε στο πόδι, ενώ συνελήφθησαν οι άλλοι τρεις. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και χρήµατα. Τα όπλα εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιµοποιηθεί και σε άλλες εγκληµατικές δράσεις.

www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου